zaterdag 23 november 2013

Cadeaus ontvangen bij een bestelling?

Bij +top-aanbod ontvangt u 2 extra cadeaus bij een eerste bestelling!!

Waarom extra cadeaus? 
Omdat wij vinden dat online shoppen vooral ook leuk moet zijn!
Onze partners zijn allen zelfstandige winkeliers, horeca of recreatie ondernemers en bieden
hun producten en arrangementen aan via onze site!

Wij, Team Topaanbod, voegen daar extraatjes aan toe voor U als online consument.

Kijk ook eens naar onze nieuwsblog : http://www.top-aanbod.nl/nieuws-blog voor meer informatie!

Als alle zelfstandige ondernemers in de retail, horeca en recreatie branche de handen ineen zouden slaan online, dan zou dat het algemene online aanbod ten goede komen. Veel consumenten zouden graag online willen shoppen bij winkels die bekend zijn bij ze. Dit geldt ook voor horeca en recreatie bedrijven. Door samen te werken met de plaatselijke winkeliers online, ook op het vlak van social media, kun je onderscheidend zijn in je aanbiedingen.

Voorbeeld:
Stel een juwelier in een winkelcentrum/winkelstraat zou samenwerken met een horeca ondernemer bij hem/haar in de buurt met een gezamenlijke aanbieding, dat zou er dan zo uit kunnen zien:

Bij besteding vanaf 25 euro bij Juwelier Goudkoorts ontvangt u een waardebon die u kunt inwisselen bij restaurant Kopje Koffie, voor een lekker stuk appelgebak bij uw kopje koffie.

Hiermee kun je klanten naar je zaak halen en tegelijkertijd meer bezoekers naar de horeca zaak brengen bij u om de hoek. Winkelen moet een beleving gaan worden, het funshoppen is al geruime tijd ingeburgerd bij de consument. Laat deze consument dan ook online funshoppen!

www.top-aanbod.nl
Team Topaanbod houdt zich voornamelijk bezig met het bieden van een online platform voor genoemde ondernemers en richt zich op de samenwerking onderling! Voor meer informatie: info@top-aanbod.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten