vrijdag 1 november 2013

Winkelcentra en winkelstraten in Nederland gaan meer en meer op elkaar lijken. Steeds meer zelfstandige winkeliers en horeca ondernemers gaan ten onder aan de crisis en aan het online verkopen, waardoor binnensteden en de grotere kernen een eenheidsworst vormen.

Daarmee gaan unieke ondernemingen verloren, de zelfstandige ondernemer heeft zijn/haar bedrijf opgebouwd vanuit een passie. Passie voor wat ze verkopen of passie voor het vak. 

De ondernemer die vanuit een passie zijn product aanbiedt heeft hart voor zijn/haar bedrijf en wil graag tevreden klanten. Tevreden klanten die het vakmanschap, de service en de klantvriendelijkheid op waarde weten te schatten.
Team Topaanbod pleit voor behoud van de zelfstandige winkelier en horeca om een gevarieerder aanbod te vinden in onze winkelcentra en winkelstraten. Vanuit deze visie is www.top-aanbod.nl ontstaan en in 4 maanden tijd hebben zich 45 winkeliers en horeca bedrijven aangesloten bij ons laagdrempelig platform en maken gebruik van de mogelijkheid om hun artikelen/arrangementen bij ons online aan te bieden. Daardoor is er een zeer gevarieerd aanbod ontstaan, die wordt aangeboden door de ondernemer met een passie en visie.  

www.top-aanbod.nl pakt goed uit zo vlak voor de feestdagen met 2 extra cadeau's bij een 1e bestelling!


De winkeliers willen hun online klanten verwelkomen met mooie cadeau's die te winnen zijn op een aantal facebook pagina's:




 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten