donderdag 7 november 2013

Kent U Topaanbod al?

www.top-aanbod.nl is een site met 
een uniek aanbod van diverse winkeliers, horeca, recreatie en andere bedrijven.



Onze visie.
Het internet wordt gedomineerd door een aantal grote aanbieders. Wij willen met www.top-aanbod.nl bereiken dat de winkelier om de hoek, het gezellige restaurant, hotel of camping in uw eigen woonplaats meer kan betekenen voor de consument door ook met een online aanbod aanwezig te zijn op het internet. Bovendien wordt het vinden van jouw favoriete winkel, restaurant, camping of hotel een stuk eenvoudiger en je kan direct profiteren van de aanbiedingen en acties van deze ondernemers, die je weleens mist omdat je geen tijd hebt. 1 september 2013 zijn wij gestart met www.top-aanbod.nl om JOU de mogelijkheid te bieden ook lokaal online te kunnen shoppen!

Wat heeft www.topaanbod.nl wat anderen niet hebben?
Omdat ondernemers overwegend geen tijd of over voldoende know how beschikken, plaatst team Topaanbod de artikelen, en/of arrangementen voor de ondernemers online. Doordat er vele deelnemers een mooi assortiment hebben op www.top-aanbod.nl is het aanbod heel divers, van sieraden tot meubelen, kindermode, boeken, gereedschappen, parfums, arrangementen en meer.


Wat wij bieden vindt u bijna nergens anders!
Doordat wij niet werken  met een winkelwagen ziet u DIRECT de prijs waarvoor u het product thuis heeft. Omdat alles wordt aangeboden door lokale ondernemers bent u verzekerd van een uitstekende afhandeling van uw bestelling. Team Topaanbod biedt bovendien vele extra's door cadeaus te verloten op https://www.facebook.com/topaanbod, vele deelnemers bieden zelf ook een share, like en win actie!

Nog meer cadeau's ontvangt u als beloning voor de online ondersteuning van lokale bedrijven bij uw bestelling: www.top-aanbod.nl biedt bij elke eerste bestelling boven de € 25,- twee extra cadeaus! Extra's in de vorm van een tablet, televisie, parfum en speelgoed ontvangt  u bij bestelling van bepaalde producten bij de deelnemers met een eigen shop bij www.topaanbod.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten