dinsdag 3 september 2013

Uniek samenwerkingsverband lokale winkeliers, horeca en recreatie in de Provincie Groningen!

Met www.top-aanbod.nl hebben wij een laagdrempelig platform gecreëerd voor lokale winkeliers, horeca en recreatieve bedrijven. Op dit moment werken wij samen met 40 deelnemers, allen bijzonder ervaren op hun vakgebied.

Veel bekende merken, waaronder Metabo, Zinzi, Eastpak, LEGO, DUPLO, Mexx en vele andere bekende merken zijn te vinden bij onze deelnemers.

Ook voor eens lekker uit eten kunt u terecht bij een van onze deelnemers, of voor het maken van een rondvaart in combinatie met een arrangement bij een Bed en Breakfast is via top-aanbod te vinden.

Meld u ook aan als ondernemer om te profiteren van deze samenwerking op lokaal niveau voor een landelijk bereik. Deelname is tot 1 april 2014 geheel gratis. Unieke kans om uit te vinden wat het internet voor u kan betekenen.

Op dit blog vind u een instructie video voor het zelf plaatsen van artikelen op onze site. Na registratie helpen wij u graag verder met het plaatsen van producten online, mocht het onverhoopt niet lukken na de instructie video.

In dit digitaal tijdperk kunt u zich niet enkel meer beperken tot het fysiek aanbieden van uw producten of diensten. Internet is nog steeds groeiend. Steeds meer mensen maken gebruik van het internet om producten te kopen en/of informatie te vinden. Neem contact met ons op via top-aanbod.

Hieronder vindt u een impressie van de deelnemende winkeliers, op top-aanbod DEELNEMERS vind u al onze deelnemers, met een link naar hun website/facebook.

 
 
 
Probeer nu gratis tot april volgend jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten