zondag 1 september 2013

Unieke kans voor ondernemers zonder webshop


 ONDERNEMERS OPGELET!

Top-aanbod.nl is opgezet met de volgende visie:

Na onderzoek op het internet bleek meer dan 70% van alle winkeliers, horeca en andere ondernemingen als rondvaarten, beauty en wellness farms, etc. geen artikelen en/of arrangementen aan te bieden via een online shop.

De meest voor de hand liggende reden daarvoor is dat een ondernemer veelal geen tijd heeft om zich, naast zijn/haar fysieke onderneming, ook nog eens bezig te houden met een onderneming online.

Top-aanbod biedt winkeliers, horeca en andere ondernemers die zich richten op vrije tijdsbestedingen een mooi en gratis platform voor het aanbieden van artikelen en/of arrangementen.

Wij zijn een week of 8 geleden gestart met het benaderen van winkeliers en enige horeca zaken, de belangstelling is dusdanig groot dat wij een aantal weken hebben ingelast voor het plaatsen van foto's en product omschrijvingen.

Top-aanbod zal de komende maanden steeds meer deelnemers toevoegen aan dit mooie en laagdrempelige platform, en een steeds groter assortiment artikelen gaan voeren.

Top-aanbod is opgedeeld in een pagina "veiling" met een 24 uurs veiling, waar producten worden geveild, echt koopjes en allemaal nieuwe producten, een pagina "online shop" en een pagina met "vrije tijd" voor de horeca en overige ondernemingen gericht op het aanbieden van arrangementen en/of vakantieverblijven, etc.

Top-aanbod is 31 augustus daadwerkelijk van start gegaan en zal zich de komende maanden steeds verder gaan ontwikkelen. De animo bij winkeliers en horeca is erg groot, wat zal resulteren in een fors aanbod van allerlei producten en arrangementen.

Vanaf 3 september zal er wekelijks een nieuwsbrief worden verstuurd naar zowel de deelnemers als consumenten.

Houd top-aanbod.nl in de gaten! Groeiende site met een groot bereik door een gezamenlijke promotie van de deelnemers via Facebook, marktplaats, advertentieplanet en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten