zondag 8 september 2013

GRATIS dames of herenhorloge!

Registreer u op www.top-aanbod.nl om kans te maken op een van deze schitterende horloges met een winkelwaarde van € 109,95!

Herenhorloge:

Dit schitterende horloge: Prisma Sport Yachting herenhorloge ter waarde van € 109,95 wordt beschikbaar gesteld door juwelier Kluiter te Vlagtwedde en wordt verloot in samenwerking met top-aanbod

      
Prisma Sport Yachting
Prisma Yachting Horloges uit de Sportcollectie hebben een stoere look, en een edelstalen kast met krasvast saffierglas. 


Specificaties:
  • Kast: edelstalen kast, diameter 44 mm
  • Uurwerk: 3HD quartz horloge met datum op 3:00, lichtgevende indexen, uren en minuten wijzers
  • Glas: saffiercoating
  • Armband: siliconen horlogeband met doornsluiting
  • Waterwerend: 10 ATM - 100 m
  • Kleur: oranje band en zwarte wijzerplaat

Prisma Yachting sport is voorzien van een draaibare lunette met "yachting" functie, d.w.z. dat je kunt instellen hoe lang het nog duurt voordat de zeilwedstrijd begint, zodat je op tijd bij de startlijn bent. Zeil je niet (grote kans), dan is het gewoon een leuke gadget natuurlijk. 

Het glas van alle horloges is gemaakt van saffierglas, dus krasvrij en ijzersterk. Kroon en achterkant van de horloges zijn beide geschroefd. De horloges zijn 10 ATM waterdicht.

Voor de dames heeft www.top-aanbod.nl , in samenwerking met juwelier Kluiter te Vlagtwedde dit fraai vormgegeven Esprit Quarter Silver Black horloge ter beschikking gesteld aan de gelukkige winnaar.



Esprit Quarter Silver Black
Het Esprit Quarter Silver Black dameshorloge is door de bijzondere plaatsing van de zirkonia stenen een uniek horloge om te zien. Het Esprit logo is elegant verwerkt op de wijzerplaat en op de sluiting van het horloge en heeft een winkelwaarde van € 99,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten