zaterdag 16 november 2013

Het einde van de Nederlandse winkelstraat?


Internet, bedreiging of juist kansen?

http://drimble.nl/jouw-nieuws




In dit filmpje wordt internet en webshops aangeduid als een bedreiging voor de fysieke winkelier. Er wordt voorbij gegaan aan de mogelijkheden en kansen die het biedt voor de fysieke winkelier. Door actief gebruik te maken van de mogelijkheden die het internet biedt, denk daarbij aan social media, en door samen te werken op een online platform kunnen winkeliers gezamenlijk bereiken dat ze meer bekendheid krijgen, maar kunnen ze ook interactief met hun klanten omgaan.


Inzetten op betrouwbaarheid.
Consumenten kiezen niet altijd voor de laagste prijs, vertrouwen in aflevering en afhandeling van hun online bestelling is minstens net zo belangrijk, en hier liggen kansen voor de bestaande winkelier. Het ontbreekt de "stenen" winkelier vaak aan tijd en/of kennis van de mogelijkheden die het internet biedt. Wij van www.top-aanbod.nl bieden hiervoor een oplossing. Team topaanbod neemt een groot deel van de werkzaamheden voor hun rekening, zoals het invoeren van foto's en informatie, beheer website(s), aanmaak en beheer social media tools, en de online marketing.

Funshopping:
Zorg voor een leuke sfeer in je winkel, wees onderscheidend in je assortiment, speel in op online trends. Een gemoedelijke sfeer in je winkel met een onderscheidend assortiment in een interactieve omgeving heeft veel meerwaarde voor je klanten. Interactief door actief aanwezig te zijn op het internet, en met name de social media kan voor je werken. Zie het internet als een kans, niet als een bedreiging en je bent al halverwege naar een betere toekomst voor je bedrijf.

Samenwerken!
Na maanden van onderzoek en studie, is de conclusie dat samenwerken de sleutel is voor succesvolle winkelcentra. In elke winkelstraat of winkelcentra worden jaarlijkse evenementen georganiseerd, breng dit online onder de aandacht van een grote groep consumenten via social media en via een gezamenlijk platform. www.top-aanbod.nl is een initiatief van ondernemers voor ondernemers, wij strijden voor U online voor meer bekendheid, hogere omzet en meer traffic zowel online als fysiek. Samen sterker is het motto, het biedt kansen om elkaar te steunen, koop je spullen bij een collega winkelier, of ga eens een hapje eten bij lokale horeca ondernemingen en via Team topaanbod kun je nu gebruik maken van online marketing tools. Denk bij samenwerken ook aan een gezamenlijk aanbod online. Voorbeeld: combineer een aanbod van je eigen winkel met die van een collega of zet een gezamenlijke actie op met lokale horeca, dit biedt ook mogelijkheden om de consument naar je winkel te krijgen.

Contact, advies en informatie.
Klik op hier voor meer informatie. Gebruik het internet voor je zaak en laat het niet alleen maar een bedreiging zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten